Word KOOK!Kracht trainer

Jaarprogramma
Speciaal voor gedragsspecialisten, psycgologen, orthopedagogen en kindercoaches in een praktijk, met een passie om kinderen weer goed in hun vel te laten zitten.

Geef kinderen weer een krachtig zelfbeeld

Een effectief en leuk programma met veel ruimte voor jouw eigen kennis, kracht en kunde. 

•             Zie jij in je werksituatie kinderen die worstelen met hun onzekerheid?
•             Weet je dat een SOVA training voor deze kinderen onvoldoende werkt, 
              maar weet je niet goed wat dan wel?
•             Wil je deze kinderen helpen met een training waar je ook je eigen kennis en kunde                
              in kwijt kunt?
•             Heb je zin om op een positieve, fijne manier met deze kinderen aan het werk te gaan?
•             Wil je graag dat de kinderen weer positief over zichzelf en de toekomst gaan denken?

Dat kan. Wat je nodig hebt is weten wat voor deze kinderen werkt en waarom en hoe je dit in je eigen werksituatie kunt blijven toepassen. Kinderen die onzeker zijn, lopen op verschillende punten in hun ontwikkeling vast. Ze voelen zich niet prettig, maar er komt ook niet uit wat erin zit. Daardoor worden ze vaak weer bevestigd in het beeld dat ze van zichzelf hebben.

De omgeving van die kinderen geeft ze veel complimenten. Maar toch lijkt dit niet voldoende te helpen.

Je wilt deze kinderen effectief helpen, zodat ze ook in de toekomst verder kunnen. Maar hoe doe je dat? Een een-een situatie kan wel een erg zwaar middel zijn, waardoor het kind bevestigd wordt in “dat er wel een groot probleem moet zijn”. En in de klas zijn de mogelijkheden juist weer beperkt.

Herken je dit? 

Dan is ‘Word KOOK!Kracht trainer’ het AANMELDEN perfecte programma voor jou!

Ben jij - net als wij - een gedragsspecialist*:

•             met een passie om kinderen te helpen,
•             die zichzelf wil blijven ontwikkelen,
•             die ziet dat het leuker én beter kan,

en heb je een praktijk of werk je in een praktijk?

Dan ben je er klaar voor om deze stap te zetten en te leren hoe je onzekere kinderen weer lekker in hun vel kunt laten zitten.

* opgeleid kindercoach, M-SEN gedragsspecialist, (ortho-) pedagoog of psycholoog

Er zijn 3 belangrijke aspecten om aan te werkenbijOM

1. Kennis: wat is onzekerheid precies, wat zijn de signalen van een negatief zelfbeeld, wat zijn de risico’s, welke effectieve behandelmethodes zijn er, hoe zet je je eigen kennis in?

2. Inzicht & vaardigheden: Wat moet je kunnen om KOOK!Kracht te geven, hoe observeer je, hoe pak je oplossingsgericht problemen aan, hoe begeleid je de groep en de ouders, hoe ga je om met eigen onzekerheden?

3. Aanpak & materialen: Hoe is het programma voor de kinderen en ouders opgebouwd, wat doe je wel (en niet) in een bijeenkomt, hoe kies je recepten uit, welke materialen gebruiken we?

Dit is wat je gaat leren tijdens het “Word KOOK!Kracht trainer” Programma. Op twee “live” trainingsdagen leer je de basis van KOOK!Kracht en kun je er meteen mee aan de slag.

Daarnaast krijg je 12 maanden lang ondersteuning en coaching om de puntjes op de “i” te zetten, om alle vragen te kunnen stellen, om te bespreken waar je tegenaan loopt en om zo samen KOOK!Kracht nóg beter te maken.

InhoudbijOM1
•             Training van 2 dagen In twee dagen leer je de basis van KOOK!Kracht. Precies dat wat je nodig hebt om KOOK!Kracht goed en met vertrouwen te kunnen geven. Dit doen we op een heerlijke locatie, op het Sallandse platteland. Je krijgt een fijn welkomstpakket, 2 heerlijke lunches en een uitgebreide werkmap om na deze dagen meteen met een groep aan de slag te kunnen.

•             2 Stel-je-vraag groepssessies (max. 1 uur) Na de trainingsdagen komen er vast vragen los. Marlinde of Elke organiseren tweemaal een telefonische groepsbijeenkomst voor een kleine groep deelnemers om antwoord op je vragen en feedback te geven.

•             250 algemene KOOK!Kracht visitekaartjes Als je KOOK!Kracht-trainer bent, wil je graag dat mensen dat weten. Je wilt je groepen vol. Ons algemene, prachtig vormgegeven, vrolijke en opvallende visitekaartje is handig om mensen te wijzen op KOOK!Kracht.

•             1 Persoonlijke coachingssessie Jouw rol als trainer is heel belangrijk binnen KOOK!Kracht. Waar loop je tegenaan? Wat is nog lastig? Marlinde of Elke zorgen voor de nodige coaching zodat je snel weer verder kunt. 

Extra’s

•             2 Online trainingen
•             Een fotoshoot voor een goede profielfoto voor gebruik op je site en social media
•             Jaarlicentie: Om er samen voor te zorgen dat KOOK!Kracht voor Kids kwalitatief               
              goed blijft en de verschillen tussen de KOOK!Kracht trainers niet te groot worden,                       
              mag KOOK!Kracht alleen gegeven worden met een licentie. Dit houdt in:

• Toegang tot en vrij gebruik van materialen, formulieren, recepten en achtergrondartikelen
• Continue toegang tot de besloten online intervisiegroep voor hulp en ondersteuning
• Deelname aan dataverzameling voor kwaliteitswaarborg
• Je wordt opgenomen in de lijst met KOOK!Kracht trainers met vermelding op de website
• Toegang tot de KOOK!Kracht E-mail helpdesk voor al je KOOK!Kracht vragen
• Toestemming voor het gebruik van het mooie KOOK!Kracht logo
• Een mooi ontworpen certificaat
• Deelname aan de jaarlijkse scholingsdag 

Investering
De investering voor “Word KOOK!Kracht-trainer”* is € 997,- excl. BTW. Als je een eigen praktijk hebt, ga je zelf KOOK!Kracht geven in groepjes  tot 8 leerlingen. Leerlingen betalen 495,- voor hun deelname aan het KOOK!Kracht-programma, dus met 2 leerlingen heb je het bedrag al weer terug verdiend!

*Op dit programma zijn de algemene voorwaarden van Obalo van toepassing. 

Locatie
Het programma vindt plaats op een fijne, “echt even weg van alles”- locatie in de buurt van Raalte. We zorgen ervoor dat je ruim op tijd weet waar je moet zijn en hoe je er kunt komen. 

Wil jij KOOK!Kracht-trainer worden en kinderen weer een krachtig zelfbeeld geven? AANMELDEN

Meld je dan nu aan voor het programma!

Let op: beide KOOK!Kracht-opleiders zijn een groot deel van het schooljaar 2017-2018 met zwangerschapsverlof. Daarom zal dit schooljaar(waarschijnlijk) GEEN Word KOOK!Kracht-trainer cursus worden gegeven.

Betalingsopties

Bij betaling ineens betaal je € 997,- excl. BTW Bij betaling in 3 termijnen betaal je 3 achtereenvolgende maanden € 397,- excl. BTW 

Vragen?
Heb je vragen over dit programma? Mail ons gerust, we beantwoorden graag alle vragen die bij jou leven.

KOOK!Kracht in 2018

Sinds begin januari wordt bij Obalo in Raalte de training KOOK!Kracht voor Kids weer doorlopend gegeven. Uw kind hoeft dus niet meer te wachten tot er een nieuwe groep start!

De "Word KOOK!Kracht-trainer" cursus wordt de eerstkomende maanden niet ingepland. Heeft u wel interesse in de "Word KOOK!Kracht-trainer"-cursus, laat het ons dan even weten. We houden u dan op de hoogte van nieuwe startdata.

NU

AANMELDEN