Bij Obalo leiden we een paar keer per jaar een aantal gedragsspecialisten op tot KOOK!Kracht trainer.
Hieronder vindt u de gecertificeerde KOOK!Krachttrainers met een eigen praktijk. 

logoObalo  

Raalte

Obalo remedial teaching & orthopedagogiek

Herma Korenromp en Elke Tammelingwww.kookkracht.nl / www.obalo.nl

KOOK!Kracht is door een team van orthopedagogen Obalo ontwikkeld in onze eigen praktijk. Uiteraard geven wij zelf ook met veel liefde KOOK!Kracht aan de kinderen in Raalte en omgeving.

 

rtleerwijs logo. groot   Holtheme

RT leerwijs

Christina Meilinkwww.rtleerwijs.nl

logojade   Deventer

Orthopedagogische praktijk JADE

Meike van Poppelwww.praktijkjade-deventer.nl logo iris  

Wognum

Kinderpraktijk Eigenwijs

Iris Tadic Fadjil
Integratief kindertherapeut

06-34176277www.kinderpraktijkeigenwijs.nl

 loge scheerskamp   Hernen

Educatieboerderij De Scheerskamp

Hermien van der Aa
Boerin, NLP-master, Kookkrachttrainer

Piekenbroek 3
6616 BN Hernen (Gelderland)

0487532226 / 0623498546

www.descheerskamp.nl

Ons motto is "Vol vuur, leren in de natuur". In een rustige landelijke omgeving willen wij kinderen weer leren te vertrouwen op zichzelf en op anderen. Samen echt aan het werk gaan en ondertussen zoeken naar oplossingen, schept een band, inspireert en geeft kinderen vaak een hele nieuwe kijk op zaken. De rust en ruimte van de boerderij heeft vaak een positief effect op kinderen. De omgang met de dieren houdt de kinderen vaak een spiegel voor en kan een eerste aanzet zijn tot kleine en grote gedragsveranderingen. Samen ontdekken, samenwerken, samen delen, samen op weg naar meer balans en meer zelfvertrouwen.


 

KOOK!Kracht in 2018

Sinds begin januari wordt bij Obalo in Raalte de training KOOK!Kracht voor Kids weer doorlopend gegeven. Uw kind hoeft dus niet meer te wachten tot er een nieuwe groep start!

De "Word KOOK!Kracht-trainer" cursus wordt de eerstkomende maanden niet ingepland. Heeft u wel interesse in de "Word KOOK!Kracht-trainer"-cursus, laat het ons dan even weten. We houden u dan op de hoogte van nieuwe startdata.

Ouders zeggen:

  • "Wij vinden de inhoud van de trainingen goed! Op een begrijpelijke en duidelijke manier worden kinderen zich bewust van hun eigen goede kanten en ontwikkelpunten!" - Ouder over KOOK!Kracht

    scheiding